Word onderdeel van de Young Africa familie!
Young Africa heeft haar successen niet kunnen behalen zonder de belangrijke bijdragen van alle vrijwilligers. Of het nou gaat om het mee te bouwen aan een computerlokaal op een van onze centra, het bijhouden van onze Twitter of om het bemannen van onze marktkraam. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar! Wil jij ook een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor jongeren in zuidelijk Afrika? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun talent, ervaring of contacten willen inzetten om zo een bijdrage te leveren aan het opleiden van 500.000 jongeren de komende tien jaar!

Lees hier de ervaringen van Heleen en Pieter en Caroline over hun tijd in Namibië.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld:

1. Op onze opleidingscentra in Zimbabwe, Mozambique, Namibië of Botswana:
Tientallen vrijwilligers zijn je voorgegaan. Individueel of met een groep aan de slag op één van onze opleidingscentra in Zimbabwe, Mozambique, Namibië of Botswana. Jouw taken worden, afhankelijk van jouw interesses en ervaring en de behoefte daar, afgestemd op jou. Vorige vrijwilligers hebben bijvoorbeeld meegeholpen met het schilderen en inrichten van een computerlokaal, met het organiseren van het jaarlijkse Kunst- en Sportfestival of met de inrichting van het administratieve systeem. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

Wat zien wij graag bij onze (potentiële) vrijwilligers:
- Als je alleen wilt gaan 21 jaar of ouder;
- Beschikbaarheid van ten minste drie maanden op een van onze centra verblijven;
- Voor een verblijf in Zimbabwe, Namibië en Botswana, kennis van Engels;
- Voor een verblijf in Mozambique, basiskennis van Portugees.


pietercarolinenamibie2015SERVE Volunteers
2. Stage, onderzoek of afstudeerscriptie?
Met 9 opleidingscentra en twee kantoren (in Nederland en in Zimbabwe) is Young Africa een dynamische organisatie waar veel gebeurt. Genoeg mogelijkheden dus om bij ons stage te lopen of je onderzoek uit te voeren. Afhankelijk van jouw opleiding vinden wij altijd wel een passende match!

3. Doe mee in Nederland!
In Nederland ondernemen we verschillende activiteiten om ons verhaal en successen te delen. We zijn op zoek naar middelen, tijd en kennis om onze ambities te behalen. Haal meer uit je talent of ervaring en zet dit in om Young Africa te helpen groeien!

4. Zet je netwerk in.
Via ons netwerk van scholen, bedrijven en andere organisaties hebben wij al veel kunnen bereiken. Bijvoorbeeld de vele succesvolle scholenacties die zijn gevoerd. Leerlingen leren zo meer over de leefwereld van hun leeftijdsgenoten in zuidelijk Afrika. De actie brengt een mooi bedrag op dat geheel ten goede komt aan één van onze opleidingscentra én levert mooie publiciteit op. Ook bedrijven dragen ons een warm hart toe en bieden bijvoorbeeld hun services aan voor een sterk gereduceerd tarief. Stel je eens voor hoeveel jongeren we zouden kunnen opleiden met behulp van een nog groter netwerk! Bespreek Young Africa eens op de werkvloer of op (de) school (van jouw kind)! Wij maken dit graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Maak bijvoorbeeld gebruik van de scholenbrochure om Young Africa op (de) school (van jouw kind) te bespreken!

Wat bieden wij:
Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze organisatie met passie en plezier werkt. Daarom bieden wij een gezellige, informele en zelfstandige werkomgeving waarin jij kunt bepalen wat je drijfveren zijn en waar je van toegevoegde waarde bent. Natuurlijk word je ingewerkt en ondersteunen wij je waar je dat wilt!

Help mee en word lid van de Young Africa familie!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of weet je al precies wat je wilt gaan doen? Neem vrijblijvend contact op met Annelies Penterman, onze Vrijwilligers Coördinator, via:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 - 822 40226.

Neem contact met ons op.                                                                                      

Heb je vragen? Bel, e-mail of kom een keer langs!                   
                    Onze contactgegevens                                                                                                                            Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Young Africa International             
Ferdinand Bolstraat 436
1072 MG Amsterdam                        
Nederland    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 822 40 226
NL 03 ABNA 0466 782063
ANBI informatie

UNEVOC PP Logo 2017 wb small      logozeroproject2018  2019 Logo Nationale Postcode Loterij      ANBI zk diap  CBF ERKEND DIAP


Copyright Young Africa © 2019 Young Africa Int.