Immanuel Indongo
Mijn naam is Immanuel Indongo en ik ben een trotse oud-leerling van Young Africa Namibië. Ik werd geboren op 8 juli 1992 en groeide op in Onelago Village in de Oshana regio. Ik werd opgevoed door mijn oma. Ik verloor alle hoop op een goede toekomst, toen ik niet slaagde voor klas 10 van de middelbare school.

Ik haalde in 2012 een basisdiploma als Elektricien, maar het was niet makkelijk om een baan te vinden. In 2013 verhuisde ik naar Windhoek om mijn kansen op een baan te vergroten. Na een jaar mocht ik bij Orujaveze Solar CC aan de slag, waar ik ook een interne training (van Young Africa) mocht volgen. Dit ging heel goed! Naast dat ik van alles leerde over de aanleg van zonnepanelen, leerde ik ook over zonneboilers en andere elektrische apparatuur. 

Mijn baas en mentor, Wapale Kalla, heeft me destijds aangemoedigd om me voor de training bij Young Africa in te schrijven om me verder te kunnen ontwikkelen. Dit is de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb! Met mijn opgedane kennis en vaardigheden heb ik promotie gemaakt van technicus naar systeemontwerper. Ik ondersteun zelfs nieuwe medewerkers binnen het bedrijf door ze te trainen in nieuwe technieken. 

Dankzij Young Africa is mijn toekomst rooskleuriger dan ooit.

Neem contact met ons op.                                                                                      

Heb je vragen? Bel, e-mail of kom een keer langs!                   
                    Onze contactgegevens                                                                                                                            Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Young Africa International             
Ferdinand Bolstraat 436
1072 MG Amsterdam                        
Nederland    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 822 40 226
NL 03 ABNA 0466 782063
ANBI informatie

UNEVOC PP Logo 2017 wb small      logozeroproject2018  2019 Logo Nationale Postcode Loterij      ANBI zk diap  CBF ERKEND DIAP


Copyright Young Africa © 2019 Young Africa Int.