In memoriam - Mathieu Beurskens
Met groot verdriet delen we mee dat Mathieu Beurskens afgelopen weekend in het bijzijn van zijn familie is overleden. Vanaf de oprichting van Young Africa was Mathieu betrokken. Als voorzitter (14 jaar), penningmeester (17 jaar) en vervolgens als bestuursadviseur (2 jaar). Maar bovenal was Mathieu het gezicht van Young Africa in Nederland. Onvermoeibaar ging hij in Nederland de boer op om steun te verkrijgen voor ons werk in zuidelijk Afrika. Stond hij niet achter de kraam om beelden te verkopen en over het werk te vertellen, dan gaf hij wel een presentatie over het werk aan scholieren.

In 2017 ging hij met welverdiend 'Young Africa pensioen'. Maar onderdeel van de Young Africa family blijft hij altijd. Niets voor niets werd hij door collega's en studenten liefkozend sekuru genoemd, wat grootvader betekent.

We zullen Mathieu missen. Wij wensen zijn familie en in het bijzonder zijn vrouw Trijn, dochters Dorien, Trijntje en Floor heel veel sterkte toe. 

Neem contact met ons op.                                                                                      

Heb je vragen? Bel, e-mail of kom een keer langs!                   
                    Onze contactgegevens                                                                                                                            Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Young Africa International             
Ferdinand Bolstraat 436
1072 MG Amsterdam                        
Nederland    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 822 40 226
NL 03 ABNA 0466 782063
ANBI informatie

UNEVOC PP Logo 2017 wb small      logozeroproject2018  2019 Logo Nationale Postcode Loterij      ANBI zk diap  CBF ERKEND DIAP


Copyright Young Africa © 2019 Young Africa Int.