Maak kennis met Annefleur en Annelie

Hallo allemaal!

Wij zijn Annefleur en Annelie en samen verblijven wij drie weken op de prachtige opleidingslocatie van Young Africa in Chitungwiza. Chitungwiza is een township vlakbij Harare, de hoofdstad van Zimbabwe. Er wonen meer dan 1 miljoen mensen in Chitungwiza, waarvan het merendeel in armoede leeft en een gebrek aan kansen heeft. Jonge mensen kunnen bij YA Chitungwiza een vak leren in combinatie met persoonlijke vorming en lessen in ondernemerschap. Deze combinatie wordt door Young Africa ook wel de 'skills of the mind, skills of the hands and skills of the heart' genoemd.

Annefleur en ik zijn beiden 19 jaar oud. Hierdoor zijn wij van dezelfde generatie als de jongeren die hier worden opgeleid. Annefleur en ik groeiden op in een compleet andere situatie dan de studenten hier. Maar samen maken wij deel uit van dezelfde leeftijdsgroep die binnen enkele jaren een belangrijke rol zal spelen in de wereld. We merken nu al dat er daarom veel gelijkenissen zijn. Zo zijn we allemaal opgegroeid met mobiele telefoons, onze dromen en een 'sky is the limit' mentaliteit.

Nu is het tijd voor mij en Annefleur om dieper te gaan en om onze leeftijdsgenoten in Zimbabwe beter te leren kennen. En zeker ook welke rol Young Africa in hun leven speelt. 

Neem contact met ons op.                                                                                      

Heb je vragen? Bel, e-mail of kom een keer langs!                   
                    Onze contactgegevens                                                                                                                            Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Young Africa International             
Ferdinand Bolstraat 436
1072 MG Amsterdam                        
Nederland    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 822 40 226
NL 03 ABNA 0466 782063
ANBI informatie

UNEVOC PP Logo 2017 wb small      logozeroproject2018  2019 Logo Nationale Postcode Loterij      ANBI zk diap  CBF ERKEND DIAP


Copyright Young Africa © 2019 Young Africa Int.