Werkt u met jongeren?
Wilt u uw project en/of organisatie financieel zelfredzaam maken?
Wilt u de capaciteit opbouwen van uw organisatie?

Dan biedt Young Africa u de juiste trainingsprogramma's! Download hier onze (Engelstalige) trainingsbrochure.

Over de YA HUB
Young Africa heeft meer dan 17 jaar ervaring in jeugdontwikkeling. Sinds onze oprichting hebben wij zes opleidingscentra opgericht in Zimbabwe, Mozambique en Namibië en meer dan 33.000 jongeren opgeleid. In Harare, Zimbabwe, is de HUB opgericht om te dienen als kenniscentrum voor andere organisaties die zich bezighouden met jeugdontwikkeling. Op onze HUB bieden wij de volgende trainingsprogramma's aan*:

YA LSM transBekijk hier een preview van ons Life Skills instructieboek. Onze Life Skills methode is ontwikkeld en gestest in de praktijk en bewezen effectief. 
1. Advies op maat
Advies op maat trajecten over het Young Africa franchisemodel en de integrale lesmethode. Capaciteitsopbouw, advies en coaching over het franchisemodel, de integrale lesmethode en andere onderwerpen gerelateerd aan beroepsopleidingen en jongerenwerk. De advies op maat trajecten worden samengesteld aan de hand van de behoeften van uw organisatie.

2. Train de trainers in 'Life Skills Education' (4 dagen)
Werkt u met jongeren? Zijn jongeren de doelgroep van uw project? Wilt u echt jongeren de mindset en tools aanreiken, zodat zij hun eigen toekomst kunnen bepalen? Life Skills zijn een essentieel onderdeel in het empoweren van jongeren. De training is gebaseerd op de door Young Africa ontwikkelde Life Skills Manual.

3. Franchise model (4 dagen)
Leer de principes van Young Africa's unieke franchise model. U bekijkt samen met de trainers of en hoe het model binnen uw organisatie of project van toepassing zou kunnen zijn.

4. Training Jongerenwerk (4 dagen)
Wilt u de impact van uw jongerenwerk vergroten? Deze cursus is bedoeld voor alle professionals die zich met jongerenwerk bezighouden. Deze training wordt de cursist aangeboden in samenwerking met SERVE Solidarity en Youth Link, twee in Ierland gebaseerde organisaties met een specialisme in jongerenwerk. De training is deels gebaseerd op de 'Global Youth Work Tool Kit', ontwikkeld door SERVE Solidarity.

5. Introductie Franchisemodel (2 dagen)
Leer de basisbeginselen van Young Africa's unieke franchise model. U bekijkt samen met de trainers of en hoe het model binnen uw organisatie of project van toepassing zou kunnen zijn. Dit introductieprogramma is speciaal ontwikkeld voor de kleinere NGO's / het PI die zich met onderwijsprojecten bezighoudt. De training helpt hen om financieel zelfstandige trainingsafdelingen / opleidingen op te zetten.

6. Persoonlijke effectiviteit (1 dag)
Wilt u uw persoonlijke kracht vergroten en uw doelen efficiënter behalen? Dit interactieve seminar is gebaseerd op het gerenommeerde boek 'Seven Habits of Highly Effective People' door Stephen Covey's.

7. Visionair Leiderschap (1 dag)
Wilt u uw visie duidelijker uitdrukken door middel van uw leiderschap(stijl)? Leer hoe dit te doen tijdens eenreflectief seminar, gebaseerd op het boek 'Leadership Wisdom', door Robin Sharma.

8. Monitoring & Evaluatie
Wij helpen organisaties graag mee met het opstellen van programma's voor jongerenontwikkeling en om goede Monitoring & Evaluatie systemen op te zetten. Wij kunnen tevens deze evaluaties voor uw organisatie uitvoeren: baseline studies, tussentijdse evaluaties en eindevaluaties (op programma en project niveau). Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

* De trainingen kunnen via diverse kanalen worden verzorgd: op de HUB in Harare, op locatie, in Nederland of via online kanalen. De trainingen worden aangeboden in het Engels, Portugees, Nederlands of in het Shona.

Heeft u vragen over onze trainingspakketten in Harare? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:         

Young Africa International - Nederland
Deventerstraat 130m
7321CD te Apeldoorn
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 06 822 40 226

Mahara Goteka
Young Africa HUB
Telefoon: +263 4 492855
14 Wiltshire Road, Greendale, Harare
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Neem contact met ons op.                                                                                      

Heb je vragen? Bel, e-mail of kom een keer langs!                   
                    Onze contactgegevens                                                                                                                            Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Young Africa International             
Ferdinand Bolstraat 436
1072 MG Amsterdam                        
Nederland    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 822 40 226
NL 03 ABNA 0466 782063
ANBI informatie

UNEVOC PP Logo 2017 wb small      logozeroproject2018  2019 Logo Nationale Postcode Loterij      ANBI zk diap  CBF ERKEND DIAP


Copyright Young Africa © 2019 Young Africa Int.